15. 09. 2020 - 14: 40
JUBILÆUMKONCERT i anledning af Haslevs 150 års jubilæum som stationsby

Faxe Musikskole medvirker til Jubilæumskoncert i anledning af Haslevs 150 års jubilæum som stationsby.

Bestil billetter og se mere her

10. 06. 2020 - 11: 46
Tilskud - Pulje til støtte af børn og unges kultur- og fritidsaktiviteter

Her kan der søges om tilskud til børn og unge under 18 år hvis familier har økonomiske problemer og derfor ikke har mulighed for at betale til deres børn/unges deltagelse i kultur og fritidslivet.

Der kan søges om tilskud til betaling af kontingent, personligt udstyr, leje af instrument mv. Der kan ikke søges til betaling af alm. kørsel til og fra træning, samt til større udstyr (her henvises til Udviklingspuljen).

For særligt udgiftstunge aktiviteter (musikskolen og elitetræning) gives tilskud på 75%.

3. 06. 2020 - 13: 34
Instrument-/solosang elever kan mødes fysisk på Musikskolen

Fysisk fremmøde for instrument-/sangelever

Jubii… Vi glæder os til at se jer igen.

Vi har fået lov til at åbne op for dele af musikundervisningen. Det gælder for:
Instrument-/solosangelever (solo og små hold)
Sammenspil/band (få elever)
Da undervisningen for mange reelt var færdig ved udgangen af maj måned, gør vi det på følgende måde:
Ingen online undervisning i uge 22+23. Ugerne holdes fri.
Til gengæld tilbyder vi to undervisningsgange i juni måned.

25. 05. 2020 - 13: 25
Man kan nu melde sig til Solo sang allerede fra 4. klasse

NYHED: Solosang fra 4. klasse

Vi har ændret vores krav for aldersgruppen, så yngre elever nu også kan være med til at styre og styrke deres stemmer med de rigtige redskaber.

Undervisningen er både for øvede sangere og nybegyndere; kort sagt, alle der bare elsker at synge og har mod på at gå i dybden med stemmens mange udviklingsmuligheder.

5. 04. 2020 - 14: 32
Vi har nu åbnet op for tilmelding og gentilmelding som elev til Faxe Musikskole sæson 20/21,

Du har nu mulighed for at tilmelde dig som elev på Faxe Musikskole sæson 20/21.

Tilmelding efter den 15. maj er stadig mulig, men så kan vi ikke garantere en plads.

Tilskud til undervisning

Herunder finder du link til ansøgning om tilskud til børn og unges fritidsinteresser (op til 18 år)
Formålet med puljen er at hjælpe de familier, der er økonomisk vanskeligt stillede - og som ikke har midler til, at deres børn og unge, kan deltage og være aktive i kultur- og fritidslivet.

18. 03. 2020 - 20: 48
Info om almindelig instrument-, sangundervisning og holdundervisning

I forbindelse med den almindelige instrument og sangundervisning, bliver alle elever/forældre kontaktet af deres lærer i denne uge (12) med henblik på at opretholde undervisningen via forskellige platforme, alt efter hvad I bliver enige om.

Al holdundervisning er indtil videre udsat.

11. 03. 2020 - 10: 35
En opfordring til alle elever og lærere på Faxe Musikskole

Faxe Musikskole vil gerne opfordre alle elever og lærere til at vaske deres hænder grundigt eller bruge vores håndsprit, inden undervisningen begynder.

En god håndhygiejne er en af de vigtigste metoder til at afbryde smitteveje.

5. 03. 2020 - 10: 47
Nyt fra Sundhedsstyrelsen om Coronavirus (Vi har håndsprit tilgængeligt ved toiletterne)

VIGTIG besked om Coronavirus fra Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen har tirsdag aften den 3. marts stillet krav om, at alle ansatte i sundheds- og ældresektoren, som har rejst i områder, hvor Coronavirus er særligt udbredt (risikoområder) og er kommet hjem efter 18. februar 2020 skal blive hjemme i 14 dage efter hjemkomst.

trommeintermezzo
15. 01. 2020 - 10: 05
Workshops for alle instrument-, sang- og sammenspils elever i uge 9.

Alle workshops starter kl. 15.45 og slutter kl. 19.00

Vælg mindst én workshop du deltager i - du må meget gerne vælge flere.
(Disse 4 dage er al instrumental undervisning erstattet af workshops.)
Du behøver ikke at tilmelde dig, men aftal med din lærer, hvilke workshops der kan være gode for dig.

Rytmik, Sammenspil og kor aflyses i musikugen.

Husk lidt at spise og drikke.

Mere information følger.